3.10.-25.10.2020 // Sarah Råholm: Constantly Vividly Dreaming myself away
Tutustuin öljyväreihin jo 15-vuotiaana työväenopiston kautta ja olen sen jälkeen harrastanut maalausta ajoittain koko elämäni ajan. Tiettyinä ajanjaksoina olen maalannut enemmän ja välillä on ollut myös pitkiä jopa muutaman vuoden mittaisia taukoja. Viimevuosina olen priorisoinut enemmän aikaa taiteeseen ja tämän vuoden pandemia on ollut teosten suhteen tuottoisa. En olisi itse uskonut, vuosi sitten, että pitäisin näyttelyn tällaisena aikana, mutta tässä nyt sitten ollaan ja on ensimmäisen näyttelyni aika.


Constantly Vividly Dreaming myself away on sarjaa abstrakteja.


Toivon, että miellyttävät sävyt ilahduttavat katsojia.

Taide on erityisesti tänä vuonna auttanut minua ymmärtämään itseäni ja ympäristöäni:


Olette kaikki lämpimästi tervetulleita Debyytti näyttelyyni.


Näyttely auki:

3.10 -25.10.2020

ma -ti 14-20, pe 12-18, la-su 12-16Välkommen med att fira min debut som konstnär -  kom och tolka ett extraordinärt år i färg!

Bildkonsten har alltid stått nära mitt hjärta. Jag bekantade mig med oljefärg för första gången i 15-årsåldern och eftersom upplevelsen var kärlek vid första penseldragen, så har målning återkommit under mitt liv. Under vissa etapper har jag haft paus i ett par år, innan jag sökt fram penslarna och dukarna på nytt.

För något år sedan bestämde jag mig för att lägga mer tid på min hobby och detta års pandemi har nu resulterat i en hel samling nya verk. Jag hade aldrig trott att jag skulle ställa ut verk under detta extraordinära år, men här är vi nu och det är dags för min debut.

 

Constantly Vividly Dreaming myself away är en serie abstrakta verk.

 

Jag hoppas att de klara färgerna väcker glädje och hopp hos åskådarna. 

Konsten har speciellt i år hjälpt mig att förstå mig själv och min omgivning.

 

Ni är alla varmt välkomna på min första utställning och debut!


Sarah Råholm

sraholm@gmail.com

@sarahraholmart