3.6-13.6.2021 // Tanja Koivula: Korona päiväkirjaKutsu näyttelyyni: Tila Galleria Helsinki 3.6.-13.6. Kalevankatu 40 HKI

Kokonaisuuden nimi on “Korona päiväkirja” ja se sisältää yksinkertaisesti töitä korona-ajalta.Teos sai alkunsa kun koin tarvetta dokumentoida tätä eriskummallista aikaa. Aloin piirtämään ja maalaamaan ainakin yhden työn per päivä, joskus enemmänkin.Töitä on tullut isoja ja pieniä, ne sisältävät erilaisia tunteita. Epätietoisuutta ja jopa pelkoa mutta myös huumoria ja uskoa parempaan huomiseen.

Töitä on tullut paljon ja haluankin täyttää seinät töillä.Tiedän että uhkana on jonkinlainen ylikuormitus, mutta uskon katsojan pystyvän poimimaan teoksesta mieleisensä palat ja löytävänsä jotain mihin samaistuvansa

Avajaisissa 3.6-2021 Teuvo Ahokas lukee edesmenneen veljeni runoista kootun monologin. Runot ovat mielestäni sopivia yhdessä töitteni kanssa ja käsittelevät hyvin myös tätä päivää vaikka ovat tehty muutama kymmenen vuotta sitten.Teuvo Ahokas on saanut koottua runoista hienon kokonaisuuden ja sellaisen johon kuuntelijan on helppo eläytyä. Markus Ekström lausuu myös runojaan.

Olen Hyvinkääläinen kuvataiteilija. Valmistuin Taiteiden Maisteriksi Konsthögskolan Valandista Göteborgista 2007.Olen työskennellyt videon ja performanssin parissa varsinkin kouluaikoina mutta  nykyään maalaan ja piirrän. Olen pitänyt näyttelyitä pohjoismaissa -Göteborgissa, Tukholmassa, Berliinissä, Moskovassa, Amsterdamissa. Suomessa: Hangossa, Riihimäellä, Hyvinkäällä mutta en koskaan Helsingissä.

Näyttely auki arkisin 14.00-18.00

Viikonloppuisin 15.00-18.00 -Maanantai suljettu

Näyttely on ilmainen