1.-29.10.2022 // Orgaaniset muodot // Tina Di RubboOlen suomalais-italialainen itseoppinut taiteen tekijä. Jo pienestä tytöstä asti minua on kiehtonut erityisesti maalaaminen. Viimeisten 10- vuoden aikana taideharrastukseni on oman työni ohella lähtenyt käyntiin luonnollisesti vahvasta sisäisestä halusta.

Taidesuuntani lähentelee paikoitellen abstraktia ekspressiivisyyttä maalausten pohjana. Abstraktin ekspressionismin taiteilijoiden yhteisenä nimittäjänä toimi taiteen tekemisen mentaliteetti, jossa vastustettiin perinteistä suoritusta ja ennalta suunniteltua teknistä suoritusta. Itseilmaisussa pyrittiin vaistonvaraisuuteen ja spontaanisuuteen sekä taiteilijan tunnetilojen ja havaintojen yhdistämiseen kuvallisin keinoin. Omaan maalauksissani vahvat värit. Vahvojen värien epäsovinnainenkin yhteensopivuus on leimallista maalauksissani. Kiinnostavaa on värien sekoittuminen ja niiden omat ”uomat” kun värit etsiytyvät ja asettuvat lopullisesti paikkoihinsa. Pintojen jokainen rosoisuus kuuluvat maalauksiini. Mielenmaisemani on luonnossa, erityisesti sademetsissä. Näissä orgaanisissa muodoissa olen käyttänyt maalauspulloa ja pensseliäkin paikoitellen.

Opittavaa on koko ajan – matka on pitkä ja mielenkiintoinen. Maalaustekniikat ja teoriatieto tulevat perehtymisestä alan kirjallisuuteen ja vuosisatamme vaikuttavien taiteilijoiden töihin. Olen osallistunut lukuisiin asiantuntijoiden nettiluentoihin ja opetusmateriaaleihin. Käyn useasti erilaisissa näyttelyissä ammentaen sieltä hiljaista tietoa. Jatkuvasta innostuksesta käsin pyrin jatkuvasti kouluttamaan itseäni lisää, jotta voin taiteilijana siirtää ajatuksiani, tunnetiloja ja ihmetystäkin kanvaasille.

Hyvä teos herättää tunteen- siihen pyrin.

Näyttely on avoinna arkisin 14-18 ja lauantaina sekä sunnuntaina 11-15
2.10 – 29.10 välisenä aikana.

Tämä on myyntinäyttely.

Jos olet kiinnostunut maaluksistani,
Ota yhteyttä Tina Di Rubbo
gsm 045 2677449
email: tina.dirubbo@hotmail.com
#Rahoitus järjestyy myös osamaksulla.